Cookies

Správce webu

Provozovatel webu ENESO s.r.o., Žitavská 56/50, 460 01 Liberec, IČ: 22772804, alois.laska@eneso.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze technicky nutné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace
Technicky nutná ls_mainInfoAlert Funkce informačního okna

 

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

O společnosti ENESO

Společnost ENESO, byla založena v roce 2009, již od svého vzniku podniká v oblasti projekce-realizace-servis fototermických a fotovoltaických solárních systémů, elektronických zabezpečovacích systémů, GSM kamer a vytápění. Solární panely slouží pro celoroční ohřev vody v domácnostech a jsou navrženy tak, aby využily maximálně dopadající sluneční záření po celý rok a zároveň byla co nejrychleji vrácena počáteční investice.

Více o společnosti EneSo

13

let na trhu

95

dokončených
projektů

215

spokojených
klientů


Spolupracujeme s těmito společnostmi

Eneso s.r.o.

Sídlo: Žitavská 56/50, 460 01 Liberec (mapa)

Kancelář Praha: K památníku 179,
Říčany – Mukařov 251 62 (mapa)

Kancelář Brno: Božetěchova 133,
612 00 Brno - Královo Pole (mapa)

Jednatel: Ing. Alois Láska, Ph.D.

Telefon: +420 605 502 676

Email: alois.laska@eneso.cz

IČ: 22772804 │ DIČ: CZ22772804

Spisová značka:
C 30960 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem

Chcete se zeptat? Napište nám...

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: